Cromatografe de proces cu gaz

Experienţa în ceea ce priveşte aplicaţiile şi tehnologia inovativă Siemens în domeniul gaz-cromatografiei de proces ne ajută să oferim clientului soluţii excepţionale. Mic, compact, puternic şi cu eficienţă de cost, MicroSAM este capabil de efectuarea de măsurători precise în chiar toate sectoarele industriale.

MicroSAM este cel mai mic cromatograf de proces cu gaz, rezistent la explozii şi liniar, realizat de către Siemens. Componentele micromecanice de ultimă generaţie pe bază de silicon permit în acelaşi timp o miniaturizare şi o performanţă crescută. MicroSAM este atât de uşor de folosit şi atât de mic şi solid încât poate fi montat chiar la locul de prelevare a probelor.

Profilul său de performanţă este impresionant:
- Tehnologia de ultimă generaţie reduce drastic durata ciclului, oferind o mai bună informatizare asupra procesului.
- Injecţie probă mobilă fără valve şi schimbarea coloanelor.
- Detectare multiplă pentru verificarea rezultatelor.
- Sincronicitate: analizatorii multipli pot fi conectaţi în paralel pentru mai multe fluxuri de probă, având ca rezultat creşterea materialului informativ per unitate de timp, un grad înalt de siguranţă în caz că intervine o defecţiune la unul din sisteme, şi o implementare uşoară a sistemelor redundante.
- Rentabil şi compact, se economisesc costurile de instalare, întreţinere şi reparare.
   

SITRANS CV - Un cromatograf cu gaz pentru o analiză sigură, exactă şi rapidă a gazului natural. Design-ul solid şi compact face ca SITRANS CV să poată fi folosit în zone extreme, de
exemplu explorări în larg sau montare directă pe o conductă. Operarea SITRANS CV folosind Software-ul de control CV este simplă, clară şi rapidă. Software-ul „Control CV” a fost construit special pentru cerinţele pieţei de gaze naturale, de exemplu transportul de la schelă.

MAXUM ediţia a II-a este potrivit pentru utilizarea în mediile industriale dure şi poate realiza o gamă largă de sarcini în cadrul industriilor chimică şi petrochimică şi în rafinării. O selecţie a coloanelor şi detectorilor permite o analiză extrem de selectivă şi senzitivă a componentelor multiple de proces.

Avantajele MAXUM ediţia a II-a:
- Concept flexibil tip cuptor, configuraţii tip cuptor simple sau duble cu temperatura programabilă şi economisire de energie.
- Injecţie probă mobilă fără valve şi schimbarea coloanelor.
- Cromatografia paralelă permite împărţirea unei analize cromatografice cu un singur tren în trenuri individuale multiple.
- Reţea deschisă cu TCP/IP şi Ethernet pentru comunicarea cu PC-uri, alte cromatografe sau cu un DCS.