Aplicatiile complexe din procesele industriale si de cercetare presupun existenta unor echipamente de vizualizare si analiza a datelor. Inregistratoarele de proces SIREC ofera solutii de inalta tehnologie pentru orice masurare, monitorizare si aplicatie de inregistrare.

Înregistratoarele de proces SIREC sunt utilizate în industrie, cu aplicaţii acoperind majoritatea ramurilor şi a domeniilor industriale, incluzând şi protecţia mediului. Oriunde aplicaţia include monitorizarea continuă a parametrilor de proces, a parametrilor de funcţionare a echipamentelor, optimizarea procesului sau depanarea, SIREC oferă o soluţie completă. Aceasta se aplică utilizării, atât a noii linii de înregistratoare cu display SIREC D, cât şi a gamei analogice cu hârtie şi linie continuă sau punct, ale clasei SIREC P/L, sau înregistratoarelor hibrid ale seriei Variograph. Toate înregistratoarele gamei SIREC D dispun de port USB şi Ethernet în configuraţie standard pentru comunicaţie în timp real via Internet sau Intranet.

ÎNREGISTRATOARE CU DISPLAY SIREC D200 - Soluţia economică cu până la 12 canale de intrare, format 144 x 144 mm, display color TFT de 5“.
SIREC D300 - Soluţia flexibilă cu până la 16 intrari, format 144 x 144 mm, display color TFT de 5.5 “.
SIREC D400 - Soluţia de ultimă generaţie cu până la 48 intrari, format 300 x 300 mm, display color TFT 12.1 “.
   
ÎNREGISTRATOARE CU HÂRTIE SIREC P/PA
Varianta accesibilă ca preţ, de înregistrator punct cu 6 canale, cu sau fără tipărire alfanumerică.
SIREC L/LA - Înregistrator cu cost redus cu intefaţă PC parte frontală. 1, 2 sau 3 canale analogice, 2 canale digitale, cu sau fără printare alfanumerică.
SIREC PU - Înregistrator versatil cu funcţii matematice, 6 canale analoage, afişaj digital, ceas timp real.
SIREC Variograph 3521 - Canale de măsurare fără inclinaţie, 3 sau 6 analogice şi 6 digitale, afişate simultan pe aceeaşi schemă.
SIREC Variograph 3590 - Până la 12 canale analoage plus 6 canale digitale, pe o schemă mai mare de 210 mm.
SIREC Variograph 3560 - Până la 12 canale analoage, 6 canale digitale, pe o diagramă cu lungimea porţiunii vizibile crescută, format 288 x 288 mm.