Regulatoare de proces

Instalate în mai mult de 250.000 de aplicaţii de control, în industrii de proces şi mecanice, seria SIPART DR reprezintă soluţia pentru controlul procesului. Aceste regulatoare compacte cu semnal de ieşire continuu sau treaptă, au fost special proiectate pentru economisirea spaţiului în dulapurile de automatizare. În plus faţă de siguranţa în exploatare, regulatoarele SIPART DR excelează prin usurinţa în exploatare.

Sunt disponibile diferite pachete software pentru facilitarea utilizării intuitive şi pentru extinderea scopului aplicaţiei. Versiunea de bază ofera în standard o dotare hardware cuprinzătoare. Poate fi upgradat repede şi uşor pentru aplicaţii specifice cu un mare număr de module opţionale de intrări şi ieşiri. Module plug-in pentru comunicaţii RS 232/ RS 485 sau PROFIBUS DP sunt de asemenea disponibile.

Următoarele versiuni SIPART DR sunt disponibile pentru diferite aplicaţii:
SIPART DR19 - Dimensiunea 96 x 96 mm, pentru aplicaţii în mecanică şi inginerie de sistem, în procese termice, în industria oţelului şi industria ceramică, în producţia de vopseluri, tratarea apei sau fabrici de îmbuteliere.
SIPART DR21 - Soluţia ideală cu funcţii display cuprinzătoare, folosit pentru toate aplicaţiile standard. Sunt disponibile variate funcţii de control şi mesaje de stare.
SIPART DR22 - Rezolvă sarcini de control complexe în buclă închisă, ca şi regulator cu unul sau două canale cu funcţii adiţionale de calcul ale mărimilor de intrare.
SIPART DR24 - Unitate folosită pentru aplicaţii specifice de proces incluzând calculul matematic, operaţii logice, control în buclă deschisă şi control în buclă închisă în funcţie de timp, cu până la patru bucle de control independenţe.