Solutii analitice

Soluţia este creată în funcţie de cerinţele clienţilor noştri. Vă oferim un design integrat ce acoperă punctul de colectare şi prepararea mostrei până la dulapuri complete pentru analizatoare, petru aplicaţii portabile sau pentru instalarea într-un adăpost mai mare pentru analizatoare. Acesta include procesarea semnalului şi comunicări către camera de control şi sistemul de control al procesului.

Pentru a oferi soluţii legate de nevoile dumneavoastră în ceea ce priveşte aplicaţiile, ne bazăm pe mulţi ani de experienţă pe plan mondial în domeniul automatizării şi tehnicii de proces şi pe o serie de cunoştiinţe de specialitate în industriile cheie şi sectoarele industriale.

Vi se garantează astfel faptul că veţi beneficia de calitatea Siemens de la o singură sursă cu o garanţie de funcţionare pentru întregul sistem. Vă puteţi baza pe acest portofoliu pentru:
- Servicii şi soluţii personalizate, de la tehnica şi design-ul frontal (FEED) până la adăposturi pentru analizatoare dotate cu aer condiţionat.
- Suport în faza de aprobare.
- Planificare preliminară şi detaliată cu instrumente de ultimă generaţie şi o excelentă documentaţie.
- Asamblarea şi testarea sistemului în unităţile Siemens din SUA, Germania şi Singapore.
- Cunoaşterea tuturor standardelor relevante, naţionale şi internaţionale.
- Punere în uz de către specialiştin din întreaga lume.
- Întreţinere prin intermediul telefonului, reparaţii la faţa locului, furnizarea componentelor de rezervă şi training personalizat.

Referinţele noastre vorbesc de la sine. Vom fi bucuroşi să ne demonstrăm priceperea!