Protectie proces

Detectaţi pentru a vă proteja procesul.
Detectaţi problemele de flux, blocajele, defecţiuni ale sitelor, cavitaţie în pompe, sau filtre rupte. Dispozitivele de protecţie a procesului pot constitui un sistem de avertizare timpurie pentru evitarea intreruperilor costisitoare şi avarierea echipamentului. Construcţia stabilă le face rezistente la praf, murdărie, acumulări şi umezeală.

SENZORI DE MIŞCARE
Senzorii acustici şi de mişcare fără contact detectează schimbările legate de mişcarea şi viteza maşinilor de transport, oscilante şi rotative.

Milltronics MFA 4p cu sonde MSP sau XPP
Acest sistem de senzori de mişcare, sensibili, cu punct de setare unic, poate fi folosit datorită design-ului său superior si a constructiei elementului sensibil, în condiţii periculoase, neprielnice si cu temperatură înaltă. Sistemul protejează echipamentul prin detectarea absenţei mişcării, precum şi a condiţiilor de viteză prea mică sau prea mare.

Milltronics Millpulse 600
Acest senzor de mişcare de mare capacitate, pe 2 fire, furnizează o iesire digitala către PLC-uri atunci când monitorizează viteza de rotaţie, de miscare alternativa sau de deplasare a echipamentelor de transport.

Milltronics ZSS
Acest sensor de viteza zero pentru aplicatii dure detectează absenţa sau prezenţa miscarii de rotaţie, oscilaţie sau de deplasare a echipamentelor de transport.

Senzori acustici pentru monitorizarea pompelor.
Chiar şi cele mai mici scurgeri la valvele de distribuţie ale pompelor volumetrice (ex. pompă cu piston) pot fi detectate prin măsurarea cavitaţiei.

Dispozitivul de diagnosticare acustică SITRANS DA400 constă din senzori de cavitaţie şi o unitate analizator ce oferă senzorilor energie electrică şi detectează, filtrează şi evaluează semnalul măsurat şi produce un semnal de alarmă dacă se depăşeşte o valoare limită definită.

Senzori acustici pentru monitorizare curgere material
Senzorul acustic SITRANS AS 100:
- Detectează emisiile acustice de frecvenţă înaltă de la frecare sau impactul prafului, pudrelor, granulelor sau al altor solide în mişcare.
- Semnalează flux/fără flux sau flux înalt/scăzut.
- Prezintă o construcţie compactă din oţel inoxidabil pentru medii dure şi montare ne-agresivă.

SITRANS AS 100 poate fi conectat la un SITRANS CU 02 ce procesează semnalele de la senzor, oferind iesiri pe releu şi ieşiri analogice pentru conectare la proces sau poate fi conectat direct la un semnal de intrare analogic PLC.